top of page

Slipning av golv

Göteborgs betongborrning utför all form av golvslipning. Oavsett om du behöver hjälp med att slipa betonggolv, naturstensgolv och terazzo så finns vi här för dig. 

 

Slipa och polera betonggolv

HTC Superfloor™ är ett komplett koncept för betongpolering. Metoden bearbetar betongytan maskinellt och avlägsnar det övre skiktet av cementslam och exponerar den underliggande, mer hållbara betongen. Den befintliga betongen slipas och poleras enligt en tillförlitlig och grundligt testad metod, med HTC:s effektiva maskiner och diamantverktyg. Pris från 350 kronor/m2, exklusive moms.

Slipa och polera natursten

Vi slipar alla typer av golv av natursten, till exempel granit, marmor och terazzo. Vi har kapacitet att slipa stora butiksytor så väl som trappor och mindre ytor. Metoden vi använder för golvslipning av natursten ger en unik lyster, kvalitet och jämnhet. Maskinerna har patenterade sliphuvud och specialframtagna diamantverktyg som säkerställer ett oklanderligt resultat. Göteborgs betongborrning utför även reparationer av alla former av terazzogolv och trappor.

 • Utför ni all typ av asbestsanering?
  Ja, vi utför all typ av sanering av asbest och PCB. Beroende på var du har funnit asbest eller PCB-haltigt material skiljer sig metoden för sanering väldigt mycket åt.
 • Kan ni ta prov av asbest?
  Ja, vi hjälper gärna till med miljöinventeringar och provtagningar inför ombyggnationer och renoveringar.
 • Hur går sanering av asbest till?
  Sanering av asbest och PCB styrs av omfattande regelverk och lagkrav. All personal som utför asbest- och PCB-sanering måste genomgå specifik utbildning löpande. Företaget som utför sanering av asbest & PCB måste ansöka om specifika tillstånd för att få utföra denna typ av uppdrag. Det viktigaste när man utför saneringar är att skydda tredje person samt den personal som utför arbetet. Detta innebär ofta omfattande förberedande arbeten innan själva saneringen kan genomföras.
 • Vad kostar sanering av asbest och PCB?
  Sanering av asbest är ett omfattande arbete. Alla moment innebär ofta att arbetet blir kostsamt. Hör av dig till oss så kommer vi ut på plats och tar fram en kalkyl och kostnadsberäkning.

Behöver du hjälp med att slipa golv?
Kontakta oss i dag.

bottom of page