top of page

Slipning av betonggolv

Behöver du hjälp att slipa och polera betonggolv? Göteborgs betongborrning är specialister på golvslipning och utför all form av professionell golvslipning - oavsett om det är i ditt hem, på ett kontor eller i industriella lokaler. Vi erbjuder tjänster för slipning av betonggolv, betongplattor, natursten och terrazzo – och vi finns här för att möta dina behov.

Varför slipa betonggolv?

Att slipa betonggolv är en kostnadseffektiv metod för att förnya och förbättra ditt golv. Det är idealiskt för att eliminera ojämnheter, sprickor och slitage på ditt nya eller befintliga betonggolv. Vi ger ditt golv en jämn och polerad yta som inte bara ser fantastisk ut, utan som även är lätt att rengöra underhålla.

Pris - slipa och polera betonggolv

Behöver du slipa och polera betonggolv erbjuder vi HTC Superfloor™ - en omfattande lösning för slipning och betongpolering. Denna process innebär mekanisk bearbetning av betongytan för att ta bort det översta cementskiktet och exponera den underliggande, mer hållbara betongen. Vi använder HTC:s pålitliga maskiner och diamantverktyg för att utföra slipning och polering av betonggolv. Priset börjar från 350 kronor per kvadratmeter, exklusive moms.

Slipa och polera natursten

Förutom slipning av betonggolv är vi även experter på att slipa och polera alla typer av naturstensgolv, inklusive granit, marmor och terrazzo. Vår kompetens sträcker sig från stora butiksytor till trappor och mindre ytor. Vår metod för golvslipning av natursten ger en unik glans, hög kvalitet och en perfekt jämnhet.


Vi använder patenterade sliphuvuden och specialdesignade diamantverktyg i våra maskiner för att säkerställa ett felfritt resultat. Dessutom utför Göteborgs Betongborrning reparationer av alla typer av terrazzogolv och trappor. Låt oss hjälpa dig att förvandla ditt naturstensgolv till något helt nytt och fantastiskt.

Varför välja oss?

Vi levererar högkvalitativa resultat och har omfattande erfarenhet samt expertis inom betonggolvslipning. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert på slipning av betonggolv, natursten eller terazzo. Vi ser fram emot att hjälpa dig.

 • Vad är asbest?
  Asbest är en grupp naturligt förekommande mineraler som förr i tiden användes i byggmaterial på grund av dess brand- och värmetåliga egenskaper. Det är än idag vanligt att hitta asbest i äldre byggnader och därmed viktigt att anlita erfarna asbestsanerare för att sanera asbest på platser där den är skadlig för människor.
 • Är asbest farligt för människor?
  Ja, exponering för asbest kan vara farlig och orsaka allvarliga hälsoproblem, inklusive lungsjukdomar och olika former av cancer.
 • När behöver jag sanera asbest?
  Asbestsanering är nödvändig när asbestmaterial är skadat, slitet eller om det finns risk för exponering. Kontakta oss om du behöver hjälp med provtagning av asbest, analys av resultatet samt riskbedömning.
 • Hur vet jag om mitt hem innehåller asbest?
  En professionell asbestprovtagning kan fastställa om asbest finns i ditt hem. Kontakta oss om du behöver hjälp.
 • Vad är asbestsanering?
  Asbestsanering är processen att säkert ta bort och avlägsna asbestmaterial för att minimera riskerna för exponering. Göteborgs betongborrning har många års erfarenhet av asbestsanering och utför alla typer av asbestsanering i Göteborg med omnejd. Eternit, kakelfix, mattlim och rörisolering är några exempel.
 • Kan ni ta prov av asbest?
  Ja, vi hjälper gärna till med miljöinventeringar och provtagningar inför ombyggnationer och renoveringar.
 • Hur går sanering av asbest till?
  Sanering av asbest och PCB styrs av omfattande regelverk och lagkrav. All personal som utför asbest- och PCB-sanering måste genomgå specifik utbildning löpande. Företaget som utför sanering av asbest & PCB måste ansöka om specifika tillstånd för att få utföra denna typ av uppdrag. Det viktigaste när man utför saneringar är att skydda tredje person samt den personal som utför arbetet. Detta innebär ofta omfattande förberedande arbeten innan själva saneringen kan genomföras.
 • Vilka säkerhetsåtgärder vidtas under asbestsanering?
  Vi vidtar alla säkerhetsåtgärder som krävs vid sanering av asbest. Vår personal som sanerar asbest bär bland annat skyddsutrustning, arbetar i kontrollerade områden och använder specialutrustning för att minska riskerna för exponering. Det är viktigt att inte underskatta vikten av att anlita kvalificerade experter för att hantera en sanering av asbest, både av säkerhetsskäl och för att följa de lagar och föreskrifter som reglerar denna verksamhet.
 • Vad händer med asbestavfallet?
  Asbestavfall hanteras och bortskaffas enligt strikta miljöregler för att minimera miljöpåverkan. Du kan vara säker på att vi effektivt tar hand om all asbesthaltigt material i full överensstämmelse med gällande bestämmelser, inklusive ansvar för säker transport till slutbehandling.
 • Hur lång tid tar en vanlig asbestsanering?
  Tiden varierar beroende på omfattningen av saneringen och de specifika kraven för projektet.
 • Vad kostar sanering av asbest och PCB?
  Kostnaden för asbestsanering kan variera avsevärt beroende på flera faktorer, inklusive omfattningen av saneringsprojektet, platsen, typen av asbestmaterial som måste tas bort och eventuella utmaningar som kan uppstå. Vänligen kontakta oss för att få en exakt kostnadsuppskattning. Vi kan utföra en inspektion och ge en skräddarsydd offert baserad på dina specifika behov och förhållanden.

Behöver du hjälp med att slipa betonggolv?
Kontakta oss i dag.

bottom of page