top of page
Slipmaskin som slipar golv.

Slipning av golv

Göteborgs betongborrning utför all form av golvslipning. Oavsett om du behöver hjälp med att slipa betonggolv, naturstensgolv och terazzo så finns vi här för dig. 

 

Slipa och polera betonggolv

HTC Superfloor™ är ett komplett koncept för betongpolering. Metoden bearbetar betongytan maskinellt och avlägsnar det övre skiktet av cementslam och exponerar den underliggande, mer hållbara betongen. Den befintliga betongen slipas och poleras enligt en tillförlitlig och grundligt testad metod, med HTC:s effektiva maskiner och diamantverktyg. Pris från 350 kronor/m2, exklusive moms.

Slipa och polera natursten

Vi slipar alla typer av golv av natursten, till exempel granit, marmor och terazzo. Vi har kapacitet att slipa stora butiksytor så väl som trappor och mindre ytor. Metoden vi använder för golvslipning av natursten ger en unik lyster, kvalitet och jämnhet. Maskinerna har patenterade sliphuvud och specialframtagna diamantverktyg som säkerställer ett oklanderligt resultat. Göteborgs betongborrning utför även reparationer av alla former av terazzogolv och trappor.

Behöver du hjälp med att slipa golv?
Kontakta oss i dag.

bottom of page