top of page
Skåpbil, Göteborgs Betongborrning.
Kvinna som ska byta kläder inför asbestsanering.

Betongborrning i Göteborg

Vår historia och erfarenhet sträcker sig ända tillbaka till 1976. Då grundades Göteborgs betongborrning i Lilla Edet, strax norr om Göteborg. Ända från början valde vi att satsa på bredden. Bred kompetens och möjlighet att ta oss an alla typer av projekt inom håltagning i betong, stora som små. Det är en satsning som håller än idag. Vi är din kompletta kvalitetspartner och har varit med i branschen från allra första början.

Håltagning och rivning i betong

Göteborgs betongborrning utför all slags håltagning och rivning i betong. Vi utför även sanering av asbest och PCB samt slipning av betonggolv. Inom entreprenad tar vi oss an alla typer av markarbeten med grävmaskin, lastbil, hjullastare med mera. Dessutom utför vi smidesarbete efter kundens behov. Vår maskinpark består av slitstarka och effektiva maskiner för alla olika objekt. Inget jobb är varken för litet eller för stort. Resurserna finns hos oss på Göteborgs betongborrning.

Hög kvalitet och nöjda kunder

Vi på Göteborgs betongborrning arbetar alltid efter hög kvalitet. Kvalitet internt, i relationer med våra kunder och vid leverans av tjänster. Vår personal är erfaren och kompetent inom både betong-, service- och transportbranschen. Hos oss är det en självklarhet att vidareutveckla sig inom företagets kompetensområden. Det gör att vi har engagerade och ansvarstagande medarbetare. 

 

På Göteborgs betongborrning har vi haft nöjda kunder i 48 år. För oss är det viktigt att skapa goda relationer med våra kunder. Vi möter alltid våra kunders behov och önskemål genom kontinuerlig, öppen dialog. Självklart utför vi allt arbete så att alla myndighetskrav uppfylls. I dag är Göteborgs betongborrning Sveriges första ISO 9001-certifierade håltagningsföretag. Det är vi väldigt stolta över!

Läs mer om ISO 9001-certifiering.

Kan vi hjälpa dig med håltagning i betong?
Kontakta oss i dag.

bottom of page