top of page

Nöjda kunder sedan 1976

För oss är nöjda kunder vår främsta prioritet. Genom en öppen dialog strävar vi efter att skapa mer än bara affärsrelationer. Det har gjort oss till föredragna partner för stora, etablerade företag som BRA ByggSBISFlodéns, Peab, Bygg & Konsult, Edethus, Vestia och Kålltorps bygg - det är vi stolta över. Vi vill gärna ha dig som kund också!

Varje projekt är unikt och vår strategi anpassas efter dess specifika utmaningar och möjligheter. Vi tror på flexibilitet och lyhördhet, inte bara för att leverera en tjänst inom till exempel betonghåltagning, asbestsanering eller golvslipning utan för att skapa skräddarsydda lösningar som överträffar förväntningarna.

Vår hängivenhet sträcker sig långt bortom projektets sista kapitel. Vi är här för att säkerställa långsiktiga och hållbara resultat. Oavsett om du är en veteran inom branschen eller ny på scenen, öppnar vi våra armar och välkomnar dig till vår växande kundfamilj. Tillsammans kan vi skapa något extraordinärt och bygga en framtid full av framgångsrika projekt och varaktiga relationer.

Jag har arbetat med Göteborgs betongborrning i snart 7 år. De är extremt kompetenta, smidiga och gör ett mycket bra arbete. Och framför allt, de håller snyggt och rent runt sig. Jag är väldigt trygg med jobb som de utför.

Jacob Erseus, BRA Bygg

Image by Bernard Hermant

Återkommande kunder

Logotyp Flodéns
Logotyp Bygg & konsult AB
Logotyp Peab
Logotyp Kålltorps bygg
bottom of page