top of page

Våra tjänster

Göteborgs betongborrning erbjuder alla typer av borrningstjänster och kan allt inom betonghåltagning, inklusive alla typer av håltagning i betong. Utöver betongborrning arbetar vi med rivning, sanering av asbest och PCB, golvslipning och alla typer av markarbeten.

Varför välja oss

Image by Bernard Hermant
Person som står med en såg, Göteborgs Betongborrning.

Ledande inom betongborrning sedan 1976

Oavsett om du behöver hjälp med att göra hål i betong, riva ett hus, sanera asbest eller slipa ett golv finns vi här för dig. Göteborgs betongborrning grundades 1976 och har varit ledande i branschen sedan start. I drygt 45 år har vi hjälpt nöjda kunder i hela landet med stora och små uppdrag. I dag är Göteborgs betongborrning Sveriges första ISO 9001-certifierade håltagningsföretag. Det är vi väldigt stolta över!

Så säger våra kunder

Jag har arbetat med Göteborgs betongborrning i snart 7 år. De är extremt kompetenta, smidiga och gör ett mycket bra arbete. Och framför allt, de håller snyggt och rent runt sig. Jag är väldigt trygg med jobb som de utför.

Jacob Erseus, BRA Bygg

Kontakta oss idag om du behöver hjälp med håltagning i betong, sanering av asbest, slipning av golv, rivning eller diverse markarbeten.

Stenhusvägen 9
463 35 Göta

Tack för ditt meddelande!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Företag & föreningar vi stolt stöttar:

Logotyp Lilla Edets fotbollsklubb
Logotyp Barncancerfonden.
unnamed – Redigerad.png
Logotyp Lödöse IS
bottom of page